comenzi și plăți

Nu suntem responsabili pentru întârzierea livrării comenzilor cauzate de factori externi: condiții meteo extreme, accidente rutiere, greve, calamitați, manifestări stradale sau alte situații speciale ce ar putea împiedica firmele de curierat rapid să livreze între 24 - 72 de ore, fapt pentru care www.lewedesign.ro nu va plăti despăgubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Produsele vor fi livrate folosind serviciile Sameday sau Urgent Cargus.

Termen de livrare

Comenzile plasate până în ora 14.00 vor ajunge la dumneavoastră în 24-48h lucrătoare. Comenzile sosite după ora 14.00 se procesează în ziua următoare, iar termenul de livrare la domiciliu se prelungește cu încă 24h lucrătoare. Bineînțeles, în măsura în care timpul o permite, depunem eforturi să expediem în aceeași zi și o parte din comenzile sosite după ora 12, dar nu putem garanta acest lucru. În momentul expedierii veți primi o notificare automată pe e-mail. 

*Termenul de 48h este valabil pentru produsele existente în stoc la momentul procesării comenzii și este garantat doar în măsura obligațiilor contractuale asumate de firma de curierat. Termenul curge din momentul confirmării de expediere a comenzii. Pentru localitățile greu accesibile, aflate în afara ariei obișnuite de livrare a curierilor, termenul de livrare se poate extinde în unele cazuri cu 24h-48h.

Transportul se face prin servicii de curierat rapid iar taxele de transport și gratuitățile sunt valabile doar în aria de acoperire a firmelor de curierat.

Atenție!

*Pentru clienții care fac retur, cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de către aceștia. 

Cum se face plata?

  • RAMBURS (plata la livrare)

Prețul total al coletului se va achita agentului de curierat rapid, în momentul în care primiți produsele.

a. Cardurile acceptate sunt Mastercard / Maestro, Visa și Visa Electron - orice model. Plata este realizată în condiții de securitate maximă, fără a se percepe vreun comision suplimentar.

b. După finalizarea comenzii veți fi redirectionat automat pe o legătură securizată unde va trebui să urmăriți instrucțiunile primite. În momentul în care ați finalizat plata, atât noi cât și dvs., primim o notificare pe adresa de e-mail (lipsa acestei notificări de la Stripe indică faptul că tranzacția nu s-a finalizat cu succes).

c. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverul Stripe, www.lewedesign.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

d. Tranzacția dvs. prin sistemul Stripe va apărea pe extrasul de cont cu denumirea Lewedesign / ZUSHI SRL.

Deteriorarea coletelor  în timpul transportului 

În pofida ambalării corecte și riguroase, pentru a preveni incidentele în timpul manipulării și livrării coletelor, pot interveni situații în care integritatea coletelor este afectată.